Barevný podzim se šaty od FASARDIofficial.cz - pokračování

V: Category 1 Na: Komentář: 0 Zobrazení: 779

V létě je oblékání jednoduché. Stačí skvělé šaty, pohodlné sandálky, případně klobouk nebo třeba sluneční brýle a může se vyrazit. Ale co na podzim?

Aby bylo teplo

V létě je oblékání jednoduché. Stačí skvělé šaty, pohodlné sandálky, případně klobouk nebo třeba sluneční brýle a může se vyrazit. Ale co na podzim? S holýma nohama už nejde vyjít ani před dům. Obyčejné silonové punčochy pomohou na cestě do auta, při delším pobytu byste v nich nejspíš zmrzla. Co dělat, jestliže chcete dělat parádu v sukni, ale zároveň potřebujete zůstat v teple?
Řešení je jednoduché: vlněné punčocháče. Jako malé jsme je nesnášely. Maminky nás nutily nosit punčocháče pod kalhotami, abychom nebyly nemocné, a nám to, hlavně s pomalu se blížící pubertou vůbec nebylo příjemné. Punčocháče ovšem mají něco do sebe. Omrkněte nabídku v obchodech. Zda vsadíte na světlou jednobarevnou jistotu, nebo budete odvážná a zvolíte křiklavé barvy či výrazný vzor, je na vás. Dobrou službu vám udělají všechny.
Jestli vám nejsou punčochové kalhoty po chuti, vyberte si jako alternativu punčochy, nadkolenky, podkolenky nebo třeba jen pletené návleky. Ve spojení se silonkami vám dobře poslouží.

Tmavošedé šaty s dekorativní kožešinou na rukávech

Co obout?

Základem úspěchu je mít nohy v teple. Odhalené kotníky nejsou nic příjemného. Proto na podzim volte teplé kotníkové boty. Vybrat si můžete z opravdu velkého množství různých provedení. Šněrovací nebo nazouvací, se zipem či bez zipu, na platformě i podpatku. Nejčastěji se prodávají černé, k dostání jsou ale také v jiných barvách, např. bílé nebo červené.

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec