Barevný podzim se šaty od FASARDIofficial.cz

V: Category 1 Na: Komentář: 0 Zobrazení: 1045

Slunce ještě sice svítí, ale už nemá sílu pořádně hřát. Léto je definitivně pryč. Pohodovým dní u vody odzvonilo. S lítostí ukládáme kraťásky a lehké letní šaty do horních poliček, kde na nás budou pár měsíců čekat. Začínáme nosit teplé oblečení; sukně nahradíme kalhotami, balíme se do tlustých svetrů, kabátů, šál nebo dokonce čepic. Nejedná z nás si kvůli tomu připadá jako medvěd. Stýská se vám po teplém počasí? Nemůžete se dočkat, až zase vám zase jaro přinese příležitost oblékat se vkusně a podle svých představ? Nezoufejte – sexy a krásná můžete být i na podzim. Stačí trochu přemýšlet a experimentovat.

Podzim je barevný, proč nevybarvit i šatní skříň?

K podzimu obvykle patří oblečení v nenápadných barvách, různých odstínech šedé či hnědé, khaki apod. Neexistuje však žádný důvod, proč se vyhýbat svěžím hravým barvám. Spíše naopak – příroda se na podzim předvádí, podzim je sám o sobě barevný a svým způsobem i veselý, přestože ho mnoho lidí vnímá negativně. Nebojte se barev, buďte jako podzimní listy. Barevné oblečení vás hned ráno pozitivně naladí. Nejvíce trendy je žlutá, oranžová či červená, dobrý dojem ale uděláte i v různých odstínech růžové, fialové či dalších a dalších barev.

Podzim tedy nutně neznamená úplnou změnu v oblékání. Dále můžete nosit většinu toho, co jste si oblíbila v teplejších měsících. Rozdíl bude pouze v tom, s čím je zkombinujete.

Mini šaty s dlouhými rukávy, bordóČerno-krémové dámské šaty s motivem

obr. Mini šaty obr. Šaty s volány obr. Dámske šaty s motívem

Šaty nejsou pouze na léto

Ve slavnostní verzi se šaty nosí na plesy a další příležitosti, které vyžadují velkou parádu, lehké letní šaty pak tvoří nezbytnou součást šatníku během horkých dní. V létě mají šaty praktickou funkci – dokáží příjemně větrat. S příchodem podzimu popularita šatů ustupuje. Důvod, proč by se neměly nosit, přitom neexistuje. Ba naopak – na podzim v šatech vyniknete.

Vzít si můžete prakticky jakékoliv. Nenechejte své oblíbené kousky ležet ladem, mohlo by jim to být líto. Doplněné kabátkem či křivákem a stylovým šátkem budou vypadat skvěle. Jestli se kombinování bojíte, vsaďte raději na jednoduché šaty bez výrazných vzorů. Těmi nemůžete vůbec nic zkazit. V podzimních a zimních měsících jsou oblíbené úpletové či vlněné šaty s dlouhým rukávem. Že takové doma ještě nemáte? Prozkoumejte nabídku e-shopu FASARDIofficial.cz. Určitě se vám tam nejedny šaty zalíbí.



Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec