Šaty na vánoční večírek

V: Category 1 Na: Komentář: 0 Zobrazení: 1238

Vánoce jsou za dveřmi. Dříve, než usedneme ke štědrovečerní tabuli, nás čeká období vánočních večírků. Bude zábava, společnost lidí, které máme rádi a v neposlední řadě také jídlo. Také se už večírků nemůžete dočkat?

Vánoce jsou za dveřmi. Dříve, než usedneme ke štědrovečerní tabuli, nás čeká období vánočních večírků. Bude zábava, společnost lidí, které máme rádi a v neposlední řadě také jídlo. Také se už večírků nemůžete dočkat?

Pánové to mají před odchodem na večírek jednoduché. Přizpůsobí se požadovanému dress codu – podle potřeby vezmou buď pouze kalhoty a košili, nebo celý oblek, případně vyjdou tak, jak mají obvykle ve zvyku, pokud se jedná o neformální party. Trochu uvědomělejší muži se umyjí a navoní (kéž jich je co nejvíce). Chudinky ženy to mají mnohem složitější! Vymódit se (nejen) na není jen tak. Nestačí pouze slušivé společenské šaty, je důležité s nimi sladit doplňky, make-up i účes.

Tápete, přemýšlíte a nevíte, v čem na večírek vyrazit? Prozkoumejte svoji skříň. Možná mezi šaty na ples najdete kousky, které stojí za to v předvánočním čase provětrat! Možnosti, jak celý outfit na večírek pojmout, jsou dvě: buď vezmete jako základ výrazné šaty, které jen decentně dozdobíte nenápadnými doplňky, nebo naopak oblečete jednoduché obyčejné šaty a celkový dojem doladíte výraznými botami, nápaditou kabelkou, výrazným make-upem nebo třeba velkými šperky.

Večer byste si měla hlavně užívat. Vyhněte se všemu, co by vám v tom mohlo bránit. Vysoké jehlové podpatky sice vypadají báječně, ale pokud byste v nich měla trpět, vsaďte raději na nižší podpatky nebo klidně baleríny. Vánoční večírek není nijak převratně významná akce, s luxusem ani elegancí to proto nemusíte přehánět.

Že jste doma žádné vhodné šaty nenašla? Nevadí. Každá příležitost pro nákup nového oblečení je dobrá! Pěkné dámské šaty najdet na internetovém obchodě www.fasardiofficial.cz. Přejeme vám šťastný výběr a dobrou zábavu na vašem vánočním večírku.

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec